ORGANIZIRAMO CATERING VJENČANJA, BUSINESS EVENTE, DOMJENKE, PREDSVADBENE SVEČANOSTI, ZABAVE, ROĐENDANE, OBITELJSKA OKUPLJANJA I DRUGE PROSLAVE.

CATERING je novost u prepoznatljivoj i već uhodanoj ponudi pizzerije Gušti. Naš maštoviti i raznolik izbor jela, vrhunska oprema i visoki standardi kvalitete zadovoljiti će kriterije najzahtjevnijih sladokusaca, te pridonijeti atmosferi i raspoloženju uzvanika.

Izdvajamo catering po želji, do dvadest osoba. Dostavljamo u roku od sat vremena od narudžbe. Posebna ponuda za dječje vrtiće, firme, gradilišta i slično - Dostavljamo i marende, svakodnevno topla kuhana jela!

Sa stola prepunog raznovrsnih toplih i hladnih jela, koncipiranih da se mogu jesti s nogu, izaberite iz bogate ponude tradicionalnih jela, otkrijte neke od zanimljivih novih ukusa koje nudimo, uživajte u maštovitim zalogajima koji ugađaju oku i nepcu.

Lijepo servirana sama je po sebi ukras svakog stola, a još više dolaze do izražaja uz pomno odabrane detalje i cvijeće.

Uz hranu i piće, dostavit ćemo i stolove te sav pribor za serviranje i uživanje u jelu i piću. Po Vašoj želji, možete se posluživati sami ili će Vam pomoći naše osoblje poslužujući Vaše uzvanike.

Mi ćemo se pobrinuti za hranu i piće kako biste se Vi mogli opustiti i uživati u Vašem posebnom životnom trenutku.

Više o Cateringu Gušti:
www.catering-gusti.com

Kontakt

Putem donjeg formulara možete direktno poslati upit ili komentar.

FREE WIFI

68 SJEDEĆIH MJESTA

OSIGURAN PARKING

MOGUĆNOST PROSLAVA